Hjem Separator Barnehager Separator Våre barnehager Separator Hadsel kommune > Hoppensprett Melbu Barnehage

Hoppensprett Melbu Barnehage

VELKOMMEN TIL OSS - på Hoppensprett Melbu Aktivitetsbarnehage!

På solsiden av Hadseløya, like nedenfor nye Melbu Skole, finner du vår fantastiske barnehage med ca 60 sprudlende små!

 

 

Barnehagen vår består av tre avdelinger; Nøtteliten for de minste, Snipp & Snapp for de mellomste, og Nøtteknekkerne for de største. Alle barna har sin faste plass, aktivitetsgruppe og primærkontakter. Fordi gode muligheter for lek ofte oppstår når barn får være sammen med andre barn, organiseres mindre barnegrupper med tanke på å skape gode vilkår for barnefelleskap, lek, læring og vennskap. Smågrupper benyttes også for trene på spesifikke områder som språk, motorikk eller sosiale ferdigheter, når vi skal løse en felles oppgave eller fordype oss i et tema barna er opptatt av.

 

Hoppensprett Melbu Barnehage

 

Barnehagens innhold bygger på et helhetlig læringssyn, hvor omsorg, lek, læring og danning ses i sammenheng. I vårt omsorgsmiljø lærer barna å ta større ansvar for seg selv og fellesskapet, gjennom at barnas egne omsorgshandlinger verdsettes og støttes.  

Vi er glade i å være ute, i all slags vær, og håper lek i natur og friluft vil skape grobunn for naturvennlige holdninger, positiv personlighetsutvikling og en sunn livsstil gjennom fysisk aktivitet. Vi benytter oss av det naturen rundt oss har å by på, og både skogen, fjæra, kratt og terreng gir leken et aspekt som vanskelig kan skapes i barnehagens uteområde.

 

Hoppensprett Melbu Barnehage

 

Kroppen er skapt for å bevege seg og barna våre elsker å røre på seg. I Hoppensprett deler vi en grunntanke om at aktivitet gjennom turn og yoga er med på å stimulere disse erfaringene på en god måte. Sammen med turn, hjelper yoga barn å utvikle sin kroppsbeherskelse – både balanse, styrke, grov- og finmotorikk forbedres. God kroppsbeherskelse styrker barnets egen selvfølelse og selvtillit.

For oss som aktivitetsbarnehage er balansen mellom aktiv lek og hvile viktig. Barn som får mange inntrykk og opplevelser trenger ei kvilestund for å bearbeide disse. Selv om man er over perioden med soving, er hvile viktig. Evnen til å slappe av/ stenge av, og la tankene vandre er essensiell for utviklingen av en sunn og velfungerende hjerne. Sammen med riktig kosthold og aktivitet er hvile avgjørende for barnas læreevne og konsentrasjon.

 

Hoppensprett Melbu Barnehage

 

Barna er ofte med i matlagingen, og serverer varm, hjemmelaget mat hver dag. For å sikre barna viktige byggeklosser, består kostholdet i barnehagen primært av grønnsaker, frukt, fisk, bønner, linser, grove kornprodukter, brun ris og fullkornspasta. Hoppensprett Melbu har gjennom et samarbeid med Norsk Smaksskule,  fått faglig påfyll og inspirasjon som gjør oss enda bedre rustet til å spre kunnskap og skape sunne, gode holdninger knyttet til mat, råvarer og smak.

Vi jobber for å gi barna en helsefremmende oppvekst. Hjørnesteinene i Hoppensprett Melbu er riktig og god NÆRING, allsidig AKTIVITET, VENNSKAP, gode OPPLEVELSER og rom for HVILE.

 

Velkommen til oss! :)

Ring barnehagen
+47 761 21 000

E-mail
melbu@hoppensprett.no

Hoppensprett Melbu Aktivitetsbarnehage
Idrettsveien 17
8445 Melbu

Åpningstid
Kl 06.30-16.15

Antall barn
60

Baser
Nøtteliten
Snipp
Snapp
Nøtteknekkerne

Pris
100% plass = 3000,-

Søskenmoderasjon
30% på barn nr. 2 og gratis for barn nr.3 og flere.

Matpenger
410,- Dette inkluderer frokost (brød fra den lokale bakeren eller havregrynsgrøt), varm og god lunsj hver dag og fruktmåltid.

Bleieavtale
50,- mnd for bleier fra Coop Änglamark

Styrer
Malin Celius Oshaug
malin.oshaug@hoppensprett.no

Cloud

Siste fra bloggen

Quote

Skogen ville vært stille hvis kun de beste sangfuglene sang

-Thoreau
Quote

Møter jeg et barn, møter jeg et menneske

-Anne-Cath Vestly
Quote

Alle barn har gnist i seg - alt vi trenger å gjøre er å tenne den

-Roald Dahl
Quote

Best blant mennesker er den som gleder seg når det går andre godt.

-Arabisk ordtak
Quote

Lederskap er å gjøre det rette når ingen ser deg

-Ukjent
Quote

Smil - det smitter!

-Lego
Quote

Vennlighet skaper vennlighet

-Sofokles
Quote

Barn pleier å leve opp til det du tror om dem.

-Ladybird Johnson
LekeLeveLæreLede Le