Hjem Separator Om oss Separator SKI Hurdal

SKI Hurdal

Ski Hurdal er Akershus største alpinanlegg drøye 30 min nord for Oslo Lufthavn Gardermoen. Anlegget har 11 nedfarter fordelt på 3 heiser, samt egne barnebakker og akebakke.

Vi har fine familieløyper, egen barnebakke, skicross, sort løype – her finner du noe for både store og små!

SKI Hurdal skal også i fremtiden videreutvikles, som et attraktivt skisenter for barn, ungdom og familier samt for skoleklasser, klubber og alpinutøvere i Gardermoregionen. Anlegget skal også tilrettelegges for friluftsliv om sommeren og dermed utvikles til en helårsdestinasjon.

Litt mer av historien? Les under bildet.

Hoppensprett

 

Historien om Hurdal Skisenter er en lang historie, bakken har eksistert i over 55 år! Steinar og Kate Tømta har drevet skisenteret de siste 25 årene og i 2014 gav de stafettpinnen videre til Paal og Lise Furuseth.

Paal var ikke et sekund i tvil hva han skulle gjøre da de fikk mulighet til å ta over Hurdal Skisenter. Fantastiske minner fra barndoms-årene, hvor faren kjørte ham og broren Ole Kristian til Hurdal nesten hver eneste kveld hele vinterhalvåret slik at de kunne kjøre alpint, gjorde sitt til at det proaktive ekteparet bestemte seg for at slike opplevelser skal barn og ungdom i regionen fortsette å få mulighet til!

Med stort pågangsmot, dyktige medarbeidere, kule planer og iherdig jobbing – SKI Hurdal skal videreutvikles, og vi gleder oss til å ta imot masse gjester både sommer og vinter de kommende årene!

For mer informasjon se: www.skihurdal.no 

 

 

Quote

Skogen ville vært stille hvis kun de beste sangfuglene sang

-Thoreau
Quote

Møter jeg et barn, møter jeg et menneske

-Anne-Cath Vestly
Quote

Alle barn har gnist i seg - alt vi trenger å gjøre er å tenne den

-Roald Dahl
Quote

Best blant mennesker er den som gleder seg når det går andre godt.

-Arabisk ordtak
Quote

Lederskap er å gjøre det rette når ingen ser deg

-Ukjent
Quote

Smil - det smitter!

-Lego
Quote

Vennlighet skaper vennlighet

-Sofokles
Quote

Barn pleier å leve opp til det du tror om dem.

-Ladybird Johnson
LekeLeveLæreLede Le