Hjem Separator Barnehager Separator Aktuelt

Aktuelt

Det skjer mye i Hoppensprett!

Under Aktuelt finner du informasjon om aktiviteter, som er gjennomført - og arrangement, som er på gang i høst. Disse er blant annet Barnas Jessheimløp og Hoppensprettmarsjen.  Les mer!

20. januar 2017

Husk søknadsfristen 1. mars 2024

Hovedopptaket for barnehageopptak er 1 mars, her finner du linker til hvor du kan søke i de kommunene vi har barnehager.

15. juli 2016

Bli med på Hoppensprettmarsjen 2016

Søndag 16.oktober 2016 inviterer  Hoppensprett nok en gang alle små og store til Hoppensprett-marsjen ved Nordbytjernet, Jessheim.

Vi tilbyr mat og drikke og hvor alle inntekter, lik tidligere, går til årets TV-aksjon!  Vi lager har varme griller så medbrakt går også fint. Ingen værforbehold - litt tåler vi for en god sak :)

Håper vi sees!

13. mai 2016

Årets Barnemusikal 2016!

Torsdag 26.mai sto atter en gang over 100 forventingsfulle 5-åringer på scenen i Hoppenspretthallen, Jessheim. Årets musikal het "Friluftslliv - Det gode liv" hvor våre 5-åringer gav de fremmøtte en times show fylt med sang, dans og glede. Forestillingene var åpne for alle, varte en time og hvor det var gratis inngang!

04. mai 2015

Hoppenspretts spontanaksjon for barna i Nepal

I Hoppenspretts Aktivitets-barnehager gjennomførte barna og voksne i vår spontanaksjoner for å samle inn penger til de jordskjelvrammede barna i Nepal. Ulike aktiviteter ble arrangert og mange familiemedlemmer, venner og andre støttet opp og bidro til at Hoppensprett kunne sende over kr 40 000 til Redd Barna. Tusen takk for støtten! For mer info - klikk på overskriften.

Quote

Skogen ville vært stille hvis kun de beste sangfuglene sang

-Thoreau
Quote

Møter jeg et barn, møter jeg et menneske

-Anne-Cath Vestly
Quote

Alle barn har gnist i seg - alt vi trenger å gjøre er å tenne den

-Roald Dahl
Quote

Best blant mennesker er den som gleder seg når det går andre godt.

-Arabisk ordtak
Quote

Lederskap er å gjøre det rette når ingen ser deg

-Ukjent
Quote

Smil - det smitter!

-Lego
Quote

Vennlighet skaper vennlighet

-Sofokles
Quote

Barn pleier å leve opp til det du tror om dem.

-Ladybird Johnson
LekeLeveLæreLede Le