Hjem Separator Blogg Separator Gratulerer Espen! Du er helt rå!

Gratulerer Espen! Du er helt rå!

Gratulerer Espen! Du er helt rå!

13. mars 2018, av Lise Kragset Furuseth

Hele 10 fredagskvelder har små og store Hoppensprett’ere sittet klistret til TV skjermen for å se Hoppensprett sin spreke og flotte sportssjef, Espen Jansen, konkurrere i Mesternes Mester. 

Spenningen har steget etter hvert som Espen uke etter uke har imponert med sin utrolige allsidighet, kunnskap, taktiske ferdigheter og lekne ablegøyer. Han og Gro Hammerseng-Edin gikk helt til finalen og i siste sekund endte det hele med en knallgod 2. plass.

 

Det er en glad og fornøyd Mesternes Mester sølvvinner som mottar applaus, hyllest og blomster fra barnehagebarn, ungdomsskoleelever og ansatte i Hoppenspretthallen, der han jobber til daglig.

 

Hoppensprett

 

Selve innspillingen ble gjennomført allerede i juni for trekvart år siden og Espen har siden da holdt et svært godt pokerfjes med tanke på alle spørsmål han har fått om resultatet. Han synes imidlertid ikke at det har vært så vanskelig å holde på hemmeligheten.

"De hjemme har jo visst det, men det er jo mye morsommere å se på når man ikke vet. Så jeg ville helst ikke ta fra noen den opplevelsen», sier Espen

 

 

Espen Jansen Hoppensprett

 

Videre forteller han om svært mye venting i en utrolig hete. Gradestokken viste hele 45 grader i skyggen og utøverne satt ofte og ventet i et telt på neste øvelse. Da hadde de det sosialt og morsomt sammen, så tiden gikk jo fort nok. Noen ganger ble øvelsen presentert for dem 10 minutter for gjennomføring, så det ble liten tid til å varme opp og forberede seg før en skulle prestere på et høyt, idrettslig nivå.

 

Espen var imidlertid heldig og holdte seg skadefri gjennom alle utfordringene. Han ble imidlertid litt ivrig på surfebrettet en ettermiddag de hadde fri og klarte å forstue en tå.

 

Espen Jansen Hoppensprett

 

Vi har fulgt Espen gjennom alle slags fysiske og mentale utfordringer fra lagtemporitt til hinderløype, undervannsvømming og memorering. Når vi spør han om hvilken øvelse han husker best, så svarer han: "Øvelsen før finalen var jo viktig å gjøre bra. Da skulle 3 bli til 2, og jeg måtte gasse på :)»

 

På spørsmålet om hva han fryktet  alle mest på forhånd, svarte ham: "Fryktet vel ingen av øvelsene, men fryktet litt at man ikke skulle få til ting man kan. Det kan jo skje, noe dere så på kastingen i finalen». Han ble imidlertid svært positivt overrasket over seg selv at han klarte å bli temavinner i presisjon, da han og Andreas skjønte at ellers blir det natt-test.

 

Espen Jansen Hoppensprett

 

Espen har vært godt kjent innenfor ulike idrettsmiljøer gjennom å være Norges mest vinnende turner med imponerende 96 NMgull.

Nå har han også blitt «kjendis» i de tusen hjem og han merker godt at han har gjort seg positivt bemerket og fått en ny fanskare. På mobilen og sosiale medier plinger det inn meldinger i tusentall og han synes det er litt dumt at han ikke rekker å svare på alt.

 

Espen Jansen Hoppensprett

 

For Espen er ikke bare glad i å bevege seg, han er også glad i mennesker – både små og store, unge og gamle. Sin passion for turn og bevegelse og passion for mennesker og mestring får han virkelig utfolde seg med i Hoppensprett. Hver dag, uke etter uke, får hundrevis av små og store Hoppensprett’ere være sammen med sin Mester i turnhallen på Jessheim.

 

"Det har vært et eventyr, med mye moro i Portugal, men enda morsommere å se resultatet på TV. Et fantastisk program, og det virker som om Mesternes Mester er et program som alle liker :)

 

Vi ønsker Espen «velkommen hjem» og gleder oss til masse artig turn og akrobatisk lek i Hoppenspretthallen!

Tags:

Siste artikler

Quote

Skogen ville vært stille hvis kun de beste sangfuglene sang

-Thoreau
Quote

Møter jeg et barn, møter jeg et menneske

-Anne-Cath Vestly
Quote

Alle barn har gnist i seg - alt vi trenger å gjøre er å tenne den

-Roald Dahl
Quote

Best blant mennesker er den som gleder seg når det går andre godt.

-Arabisk ordtak
Quote

Lederskap er å gjøre det rette når ingen ser deg

-Ukjent
Quote

Smil - det smitter!

-Lego
Quote

Vennlighet skaper vennlighet

-Sofokles
Quote

Barn pleier å leve opp til det du tror om dem.

-Ladybird Johnson
LekeLeveLæreLede Le