Hjem Separator Blogg Separator Full julerulle i Hoppensprett!

Full julerulle i Hoppensprett!

20. desember 2017, av Lise Kragset Furuseth

Det har vært mye JUL i Hoppensprettbarnehagene og Hoppensprettskolene de siste ukene før jul. Mange av forberedelsene ledet opp til tre fantastiske julekonserter denne siste uken før jul.

Juledanseshow
Hoppensprettbarnehagene vartet opp med et forrykende danseshow i Hoppenspretthallen med nærmere 200 danseglade 4 og 5 år gamle nissebarn på scenen. Det bugnende havet av nydelige, røde smånisser var et syn for øyet!

Det var så fullt i Hoppenspretthallen av foreldre, søsken og besteforeldre at både turnapparater og tjukkaser også måtte tas i bruk som sitteplasser.

Barnehagebarna både sang og danset i et over times langt show, og fikk også god hjelp av elever ved Hoppensprett Ungdomsskole. Applausen som runget til slutt viste tydelig at publikum satte pris på opplevelsen!

 

Hoppensprett

 

Barneskolens julekonsert
Hoppensprett Barneskole Brårud inviterte også til sin årlige julekonsert denne uken. 42 elever hadde brukt flere uker på å sette sammen et stemningsfullt show med både nydelig sang, dans, skuespill på rim og flinke konferansierer.

Gymsalen var vakkert pyntet med flotte kulisser og store snøkrystaller som elevene hadde laget. Alle elevene bidro med ulike lederoppgaver og det var lett å se at de koste seg med oppgavene sine og tok dem på fullt alvor!

Hele 4880 kr ble samlet inn til «Mathias’ julegryte». Mathias, som for øvrig er elev ved skolen, har på eget initiativ samlet inn over 25 000 kr til Frelsesarmeen gjennom å pante flasker. Skolen syntes det var gøy å få være med og bidra til hans imponerende innsamlingsaksjon i år.

 

Hoppensprett

 

 

Ungdomsskolens julekonsert
Tradisjonen tro har også Hoppensprett Ungdomsskole en årlig julekonsert der alle skolens elever er med på forberedelsene. De er alt fra musikere, sangere, dansere, konferensierer til logistikkledere, parkeringsvakter, mat- og serveringsledere, teknikere, dekorledere, «poteter», billettører, velkomstledere med mer.

Nytt av året var også at Hoppensprett Videregående Skole var med. Elevene vartet opp med en forrykende julekonsert med stor variasjon i innslagene. Det var vakker flerstemt sang, hiphop, flash mob, allsang, ballett, Flåklypamonolog og juleevangeliet presentert på en litt annerledes måte.

 

Hoppensprett

 

Som en overraskelse dukket også Hoppensprettlærerne opp på scenen med et band med 6 instrumenter, solist og korister og fikk stormende jubel for sitt innslag.

 

Hoppensprett

 

Hvert år går alle inntektene fra middag og konsert til et godt, lokalt formål. Det var stolte elever som overrakte leder av Ullensaker Frivillighetssentral Rita Fjeld Hovden, en sjekk på over 37 000 kroner som skal gå til aktiviteter rettet mot barn og unge.

Da «Deilig er jorden» ble sunget avslutningsvis med 150 elever på scenen sammen med 400 publikummere, satte det et verdig punktum på en julekonsert, som en av konferansierene så fint sa det, «ga et minne for livet».

 

Strålende innsats av alle som har vært med!

Med dette ønsker vi små og store en riktig god jul, kos dere med juleferie!

 

Hoppensprett

Tags:

Siste artikler

Quote

Skogen ville vært stille hvis kun de beste sangfuglene sang

-Thoreau
Quote

Møter jeg et barn, møter jeg et menneske

-Anne-Cath Vestly
Quote

Alle barn har gnist i seg - alt vi trenger å gjøre er å tenne den

-Roald Dahl
Quote

Best blant mennesker er den som gleder seg når det går andre godt.

-Arabisk ordtak
Quote

Lederskap er å gjøre det rette når ingen ser deg

-Ukjent
Quote

Smil - det smitter!

-Lego
Quote

Vennlighet skaper vennlighet

-Sofokles
Quote

Barn pleier å leve opp til det du tror om dem.

-Ladybird Johnson
LekeLeveLæreLede Le